PAUW FOTOBEHANG - Noordwand Farm Life 3750007

Artikel 8 van 55
€ 414,95 (inclusief btw)

PAUW FOTOBEHANG - Noordwand Farm Life 3750007 PEACOCK
Materiaal: Vlies
Afmeting: 465 cm breed , 270 cm hoog
Banen: 10 banen a 46,5 cm breed


Verwerkingsvoorschrift
Noordwand Farm Life fotowanden worden digitaal gedrukt op hoogwaardig vlies:

  • is merkelijk sterker dan normaal papier(behang)
  • is later droog verwijderbaar, mits het met de juiste lijm is verwerkt.

Indien het decor uit meerdere banen bestaat, dan zijn er meerdere banen aan elkaar op één gerold. Alle banen zijn aan de bovenzijde genummerd. Deze banen moeten op volgorde van nummer van links naar rechts worden verwerkt. In de regel is elke volgende baan 180º gedraaid. Hierdoor wordt elk mogelijk kleurverschil vermeden. Indien niet de volle hoogte en/of breedte van het decor wordt gebruikt, is het aanbevolen om vooraf te bepalen welk gedeelte wordt verwerkt en waar te beginnen. Indien mogelijk eerst de banen op de grond uitleggen. Voor verwerking de wandbekleding controleren op eventuele fouten of gebreken. Er worden geen klachten op verwerkte banen geaccepteerd.

Ondergrond - ondergrondvoorbereiding
De ondergrond moet droog, glad, schoon en gelijkmatig zuigend zijn. De decors met lichte ondergronden, kunnen kleurafwijkingen in de ondergrond doorschijnen! De kleurverschillen dienen eerst geneutraliseerd te worden. Beslist niet op oud behang werken! Ruwe ondergronden, gaten en oneffenheden egaliseren.

Lijm - behangen
De lijm met een roller gelijkmatig op de wand verdelen en de droge wandbekleding op de ingelijmde wand aanbrengen. De lijm dient op een breedte iets meer dan één baan op de wand te worden aangebracht. De eerste baan hierop loodrecht plaatsen en met een gummiroller of spatel aandrukken om eventuele luchtblazen te verwijderen. Alle volgende banen stotend aanbrengen.

Let op!
Eventuele lijmvlekken direct met een natte spons verwijderen en daarna droog deppen.
Dit verwerkingsvoorschrift is een aanbeveling. Bij twijfel vraag om advies.

betaalopties
© 2010 - 2024 Couleur Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel