AS Creation Versace 4


AS Creation VERSACE IV Behangcollectie
– Het elegantste samenspel tussen barok en modern
VERSACE staat voor het ongeëvenaarde elegante samenspel van klassieke en moderne kunst. Dit esthetische principe komt ook tot uiting in de nieuwe behangcollectie VERSACE IV met zes collectiethema's die het DNA van het unieke merk op karakteristieke wijze interpreteren.

La Scala del Palazzo
Geïnspireerd door de prachtige marmeren trappen van het paleis van Versace biedt de serie de voortreffelijke combinatie van architectonisch decor en een aantrekkelijk kleurenpalet.
Barocco Metallics
Iconische motieven met barokke bloemenranken en Acanthusbladeren in iriserende tonen met moderne spiegeleffecten: pure elegantie en onmiskenbaar Versace.
Heritage
Subtiele bloemdecors en een delicate kleurstelling geven een bijzondere charme aan deze luxueuze, speelse en lichte wanddecoratie.
Découpage
Le Coupe des Dieux, Acanthusbladeren, bloemenranken en dierenprints: deze opvallende serie verenigt het beste van Versaces iconografie in een eigenwijze découpagetechniek.
Barocco Birds
Exotisch ontmoet kleurenexplosie: de alloverprints van de serie combineren tropische paradijsvogels met de voor Versace zo kenmerkende barokgouden details.
Eterno
De discrete zwierige meanders en houtdecors van deze serie zijn ontleend aan de geometrische visgraatpatronen van het parket in Villa Versace, wat de weelderige collectie een modern en tijdloos aspect geeft.

Behang o.a. voor de woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, kantoor, restaurants, cafés en hotels.
Kies en bestel nu eenvoudig online!

Levertijd 2 - 3 werkdagen

per pagina
Sorteer op
    1 - 40 van 70 resultaten
  • 1
  • 2
betaalopties
© 2010 - 2024 Couleur Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel