FLORIAN FOTOBEHANG - Komar XXL4-058

Vorige Artikel 9 van 58 Volgende
€ 135,62 € 122,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

FLORIAN FOTOBEHANG - Komar XXL4-058​

Materiaal: Vlies
Afmeting: 368 cm breed , 248 cm hoog
Aantal delen: 4

Bekijk de gehele collectie van Komar Into illusions 2
Komar Into illusions 2 Fotobehangcollectie

Gebruiksaanwijzing
Alle patronen zijn zodanig opgebouwd dat ze langs alle kanten kunnen worden afgesneden zonder dat de totale indruk verloren gaat.
Belangrijk:
Door gerichte kwaliteitscontroles trachten wij om alleen onberispelijke producten te verzenden. Kleine kleurverschillen zijn er echter technisch gezien niet te voorkomen. Leg het patroon uit voordat u dit op de muur aanbrengt en controleer het op kleurverschillen. Voor fouten die na het behangen worden vastgesteld, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.
1. Voorbereiding ondergrond
Om te voorkomen dat u de ondergrond door het behang heen gaat zien, moet deze een homogene kleur hebben. De ondergrond moet schoon, glad en vetvrij zijn. Olieverf afschuren, behangresten en oneffenheden verwijderen en gaten en scheuren met vulmiddel wegwerken. Met het oog op een goede droging van het fotobehang moet de ondergrond vochtabsorberend zijn.
2. Voorbereiding behanglijm
Gebruik een conventionele behanglijm voor vliesbehang en volg de instructies op de verpakking.
3. Uittekenen op de muur
Omdat veel muren geen 100% haakse hoeken hebben, raden wij aan om vanaf het midden van de wand naar buiten te behangen. Trek hiervoor met een waterpas en een schietlood een horizontale en een verticale hulplijn in het midden van de muur.
4. Voorbereiding muur
Voor vliesbehang wordt een eenvoudige behangtechniek gebruikt: De behanglijm wordt met een roller of een borstel gelijkmatig op de muur
aangebracht. Voor een goede hechting aan de randen, raden wij aan om iets breder behanglijm op de muur aan te brengen dan de breedte van de baan.
5. Aanbrengen
De droge behangbaan netjes tegen de hulplijnen op de muur aanbrengen en met een zachte, schone doek of een zachte roller tegen de muur aandrukken. Luchtbellen vanaf het midden naar de randen toe wegvegen. De andere banen stotend plakken en gladstrijken. Overtollige behanglijm op de baan meteen met een vochtigespons verwijderen.
6. Drogen
Voor een mooi resultaat van het behangen moet het drogen langzaam plaatsvinden. Werk daarom bij een kamertemperatuur van ong.
18-20°C en vermijd tocht (in de winter matig verwarmen met gesloten ramen). Snij na het drogen de uitstekende randen met een stanleymes af.

betaalopties

Gastenboek

  • 04-07-2020 - Ik ben super tevreden van dit bedrijf, top kwaliteit en...  lees meer
  • 20-09-2019 - Heel vlotte en duidelijke communicatie. Ga hier zeker nog bestellen. lees meer
  • 29-08-2019 - Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De vriendelijke dame...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 Verf- en Behangloods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren