THE FLOATING FEATHER 8014 FOTOBEHANG - Dutch Painted Memories

Vorige Artikel 15 van 34 Volgende
€ 209,00 (inclusief btw)

THE FLOATING FEATHER 8014 FOTOBEHANG - Dutch Painted Memories​
"Melchior d'Hondecoeter 1681"
Een pelikaan en ander gevogelte bij een waterbassin, bekend als ‘Het drijvend veertje'.
Een pelikaan en ander gevogelte bij een waterbassin in een tuin in een voorstelling bekend als 'Het drijvend veertje'. Op de voorgrond de pelikaan, in het water verschillende soorten eenden, links een kasuaris, een flamingo en een Afrikaanse kroonkraanvogel. In de lucht en in de verte nog verschillende andere vogels.
Het moet een grote eer zijn geweest voor d’Hondecoeter om opdrachten te ontvangen van de allerhoogste machthebber van het land. Voor Paleis Het Loo van Willem III en Mary maakte hij dit vorstelijke vogeltafereel, met op de voorgrond een pelikaan, en daarachter een helmkasuaris, een flamingo en een zwarte kroonkraanvogel. Rondom een bassin dartelen watervogels, en op het water drijft een veertje.​

Materiaal: Non Woven / Vlies (met een extra textiel effect om het net een beetje meer realistisch en charme te geven)
Afmeting: 250 cm breed , 270 cm hoog
Banen: 5 banen a 50 cm breed

Prijzen eigen maatvoering:
Non Woven / Vlies € 39,75 m²

Geef je de voorkeur aan een lijst met een achtergrond? Kies gewoon de gewenste referentie, inclusief de opgegeven grootte, achtergrond en frame, en we kunnen de fotowand afdrukken als achtergrond, maar dan met een kader.

Bel gerust of stuur een email voor meer informatie.

U BETAALD GEEN VERZENDKOSTEN!

Bekijk de gehele collectie van Dutch Painted Memories
Dutch Painted Memories Fotobehangcollectie

VERWERKINGSVOORSCHRIFT
Painted Memories fotowanden worden digitaal gedrukt op een hoogwaardig vlies, met bijzondere eigenschappen:

  • is merkelijk sterker dan normaal papier(behang)
  • bevat geen milieu en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar.
  • is later droog verwijderbaar, mits het met de juiste lijm is verwerkt.

Door een bijzondere productiemethode produceren wij banen met een breedte van 50 cm. Indien het decor uit meerdere banen (panels) bestaat, dan zijn er meerdere banen aan elkaar op een rol gerold. Alle banen zijn aan de bovenzijde genummerd. Deze banen moeten op volgorde van nummer van links naar rechts worden verwerkt in de regel is elke volgende baan 180º gedraaid. Hierdoor wordt elk mogelijk kleurverschil vermeden. Indien niet de volle hoogte en/of breedte van het decor wordt gebruikt, is het aanbevolen om vooraf te bepalen welk gedeelte wordt verwerkt en waar te beginnen. Indien mogelijk eerst de banen op de grond uitleggen. Voor verwerking de wandbekleding controleren op eventuele fouten of gebreken. Er worden geen klachten op verwerkte banen geaccepteerd.

Ondergrond - ondergrondvoorbereiding
De ondergrond moet droog, glad, schoon en gelijkmatig zuigend zijn. Bij decors met lichte ondergronden, kunnen kleurafwijkingen in de ondergrond doorschijnen! Deze kleurveschillen dienen eerst geneutraliseerd te worden. Beslist niet op oud behang werken! Ruwe ondergronden, gaten en oneffenheden egaliseren.

Lijm - behangen
De lijm met een roller gelijkmatig op de wand verdelen en de droge wandbekleding op de ingelijmde wand aanbrengen. De aanbevolen lijm is Perfax Roll-On. De lijm dient op een breedte iets meer dan één baan op de wand aangebracht te worden. De eerste baan hierop loodrecht plaatsen en met een gummiroller of spatel aandrukken om eventuele luchtblazen te verwijderen. Alle volgende banen stotend aanbrengen. Ook de traditionele behangmethode kan worden gevolgd. Hierbij de banen met Perfax Roll-On insmeren en niet laten inweken.

Let op
Eventuele lijmvlekken direct met een natte spons verwijderen en daarna droog deppen. Dit verwerkingsvoorschrift is een aanbeveling. Bij twijfel vraag om advies van uw detallist.

betaalopties
© 2010 - 2022 Verf- en Behangloods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel