NACHTWACHT 8021 FOTOBEHANG - Dutch Painted Memories

Artikel 22 van 34
€ 325,00 (inclusief btw)

NACHTWACHT 8021 FOTOBEHANG - Dutch Painted Memories​
"Rembrandt Harmensz. van Rijn 1642"
Schutters van wijk II onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq, bekend als de ‘Nachtwacht’​
Het korporaalschap van kapitein Frans Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburch, bekend als de 'Nachtwacht'. Schutters van de kloveniersdoelen uit een poort naar buiten tredend. Op een schild aangebracht naast de poort staan de namen van de afgebeelde personen: Frans Banninck Cocq, heer van purmerlant en Ilpendam, Capiteijn Willem van Ruijtenburch van Vlaerdingen, heer van Vlaerdingen, Lu[ij]tenant, Jan Visscher Cornelisen Vaendrich, Rombout Kemp Sergeant, Reijnier Engelen Sergeant, Barent Harmansen, Jan Adriaensen Keyser, Elbert Willemsen, Jan Clasen Leydeckers, Jan Ockersen, Jan Pietersen bronchorst, Harman Iacobsen wormskerck, Jacob Dircksen de Roy, Jan vander heede, Walich Schellingwou, Jan brugman, Claes van Cruysbergen, Paulus Schoonhoven. De schutters zijn gewapend met lansen, musketten en hellebaarden. Rechts de tamboer met een grote trommel. Tussen de soldaten links staat een meisje met een dode kip om haar middel, rechts een blaffende hond. Linksboven de vaandrig met de uitgestoken vaandel.
Rembrandts beroemdste en grootste doek werd gemaakt voor de Kloveniersdoelen. Dit was een van de verenigingsgebouwen van de Amsterdamse schutterij, de burgerwacht van de stad. Rembrandt was de eerste die op een groepsportret de figuren in actie weergaf. De kapitein, in het zwart, geeft zijn luitenant opdracht dat de compagnie moet gaan marcheren. De schutters stellen zich op. Met behulp van licht vestigde Rembrandt de aandacht op belangrijke details, zoals het handgebaar van de kapitein en het kleine meisje op de achtergrond. Zij is de mascotte van de schutters.

Materiaal: Non Woven / Vlies (met een extra textiel effect om het net een beetje meer realistisch en charme te geven)
Afmeting: 350 cm breed , 270 cm hoog
Banen: 7 banen a 50 cm breed

Prijzen eigen maatvoering:
Non Woven / Vlies € 43,50 m²

Geef je de voorkeur aan een lijst met een achtergrond? Kies gewoon de gewenste referentie, inclusief de opgegeven grootte, achtergrond en frame, en we kunnen de fotowand afdrukken als achtergrond, maar dan met een kader.

Bel gerust of stuur een email voor meer informatie.

U BETAALD GEEN VERZENDKOSTEN!

Bekijk de gehele collectie van Dutch Painted Memories
Dutch Painted Memories Fotobehangcollectie

VERWERKINGSVOORSCHRIFT
Painted Memories fotowanden worden digitaal gedrukt op een hoogwaardig vlies, met bijzondere eigenschappen:

  • is merkelijk sterker dan normaal papier(behang)
  • bevat geen milieu en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar.
  • is later droog verwijderbaar, mits het met de juiste lijm is verwerkt.

Door een bijzondere productiemethode produceren wij banen met een breedte van 50 cm. Indien het decor uit meerdere banen (panels) bestaat, dan zijn er meerdere banen aan elkaar op een rol gerold. Alle banen zijn aan de bovenzijde genummerd. Deze banen moeten op volgorde van nummer van links naar rechts worden verwerkt in de regel is elke volgende baan 180º gedraaid. Hierdoor wordt elk mogelijk kleurverschil vermeden. Indien niet de volle hoogte en/of breedte van het decor wordt gebruikt, is het aanbevolen om vooraf te bepalen welk gedeelte wordt verwerkt en waar te beginnen. Indien mogelijk eerst de banen op de grond uitleggen. Voor verwerking de wandbekleding controleren op eventuele fouten of gebreken. Er worden geen klachten op verwerkte banen geaccepteerd.

Ondergrond - ondergrondvoorbereiding
De ondergrond moet droog, glad, schoon en gelijkmatig zuigend zijn. Bij decors met lichte ondergronden, kunnen kleurafwijkingen in de ondergrond doorschijnen! Deze kleurveschillen dienen eerst geneutraliseerd te worden. Beslist niet op oud behang werken! Ruwe ondergronden, gaten en oneffenheden egaliseren.

Lijm - behangen
De lijm met een roller gelijkmatig op de wand verdelen en de droge wandbekleding op de ingelijmde wand aanbrengen. De aanbevolen lijm is Perfax Roll-On. De lijm dient op een breedte iets meer dan één baan op de wand aangebracht te worden. De eerste baan hierop loodrecht plaatsen en met een gummiroller of spatel aandrukken om eventuele luchtblazen te verwijderen. Alle volgende banen stotend aanbrengen. Ook de traditionele behangmethode kan worden gevolgd. Hierbij de banen met Perfax Roll-On insmeren en niet laten inweken.

Let op
Eventuele lijmvlekken direct met een natte spons verwijderen en daarna droog deppen. Dit verwerkingsvoorschrift is een aanbeveling. Bij twijfel vraag om advies van uw detallist.

betaalopties
© 2010 - 2024 Couleur Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel